Najczęściej zadawane pytania

Czy muszę założyć konto, aby robić u Was zakupy?

Nie, nie musisz. Za każdym razem możesz robić zakupy i finalizować je jako gość.

Jeśli jednak założysz u nas konto, będziesz mieć możliwość składania zamówień bez konieczności podawania swoich danych za każdym razem, gdy robisz u nas zakupy. Możesz zarejestrować się już teraz albo najpierw rozpocząć zakupy i utworzyć konto przed sfinalizowaniem zamówienia na stronie koszyka.

Jak utworzyć konto?

Kliknij „Logowanie/Rejestracja”, a następnie „Utwórz konto” i wypełnij swoje dane osobowe.

Jak zamówić?

Wybierz interesujące Cię produkty i dodaj je do koszyka. Po zakończeniu możesz przejść do koszyka i sfinalizować zamówienie. Przed potwierdzeniem zakupów i płatności sprawdź, czy wszystkie informacje są poprawne.

Jak mogę zapłacić za swoje zamówienia?

Akceptujemy płatności za pośrednictwem systemu PayPal oraz wszystkimi głównymi kartami kredytowymi i debetowymi, takimi jak Mastercard, VISA i American Express.

Czy mogę zmienić lub anulować zamówienie?

Niestety nie możemy anulować zamówienia po jego złożeniu. Pozwoli nam to sprawnie pakować zamówienia i minimalizować liczbę błędów. Zalecamy sprawdzenie zamówienia przed jego złożeniem.

Mam kod rabatowy. Jak mogę go użyć?

Niestety nie możemy anulować zamówienia po jego złożeniu. Pozwoli nam to sprawnie pakować zamówienia i minimalizować liczbę błędów. Zalecamy sprawdzenie zamówienia przed jego złożeniem.

Skąd będę wiedzieć, że moje zamówienie zostało potwierdzone?

Po złożeniu zamówienia otrzymasz od nas wiadomość e-mail z potwierdzeniem jego otrzymania. Pamiętaj jednak, że zamówienie zostanie wysłane dopiero po zatwierdzeniu płatności kartą kredytową oraz weryfikacji adresu rozliczeniowego i adresu dostawy. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, możesz również sprawdzić status zamówienia w sekcji „Moje konto”.

Mam problemy z dodawaniem produktów do koszyka?

Będzie można dodać produkty, dopóki są dostępne. Może się zdarzyć, że produkt znajduje się w koszyku innej osoby, dlatego jego status jest wyświetlany jako „Tymczasowo niedostępny”.